Skip to main content

Je bent werkgever en je kiest voor online coaching

Geen geld- en tijdverlies, wel een gemotiveerde werknemer

Toenemende concurrentie, technologische ontwikkelingen, een veelheid aan communicatiemiddelen en krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat werknemers sneller van baan kunnen wisselen en ook gemakkelijker die beslissing nemen. De werknemer van nu hecht minder waarde aan de dikke lease-auto, maar meer aan ontwikkelingsmogelijkheden en persoonlijke groei.

Voordelen online coaching:

  • Binden en Boeien! Goed personeel wil je houden en dus blijf je als werkgever interessant. De medewerker dient gemotiveerd en gestimuleerd te worden om zichzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen.

 

  • Goedkoop en eenvoudig in te zetten. En de coaching op de werkplek draagt bij tot een grotere betrokkenheid die voor iedereen constructief is. Een werknemer kan nieuwe inzichten of gedrag direct inzetten.

 

  • Conflicten hoeven niet nodeloos uit de hand te lopen als gevolg van gebrek aan objectiviteit.

 

  • Ter preventie van ziekteverzuim. De werknemer wordt een middel geboden waar hij/zij zich toe kan wenden met vragen, problemen, wensen en verwachtingen. De werkgever staat niet voor verrassingen.

 

  • De resultaten zijn meetbaar, want er is een dossier waarin alles staat.

Als de werkgever coaching niet als losstaand van het werk ziet, maar als wezenlijk onderdeel van het werk (waar hij/zij zelf ook deel van uitmaakt), dan is online coaching een zeer comfortabele aanvulling op zowel de prestaties van de werknemer als de organisatie in het geheel.

Neem gerust contact met mij op om eens te praten over een contract op maat tegen een aannemelijk tarief.