Skip to main content
BEWUST LEIDERSCHAP HELPT JE VERDER
Leidinggeven door Bewust Leiderschap Tonen

U geeft of gaat leidinggeven aan een Team. Voelt u zich prettig bij het (aankomend) leidinggeven of ervaart u het als een zware klus? Wilt u met minder inspanningen en meer plezier leidinggeven welke leiden tot betere resultaten, dan is deze cursus uw keuze. U gaat op basis van de cursus (meer) bewuster leidinggeven vanuit uw intuïtieve, praktische en communicatieve vaardigheden. Vooral de combinatie, de samenhang en het effectiever toepassen van uw eigenaardigheden staan centraal. Zie onderstaande stappen voor de route om te komen tot een overwogen maar nog vrijblijvende oriëntatie.

Klik op onderstaand de  ‘Maak uw keuze’ of ‘Springest’ Knop.

Ga leiding geven & ontvangen in plaats van leiding te nemen. Wij leren u wat het verschil is en waarom dat beter werkt voor U en anderen…

Wat leert u?
  1. Betekenis geven aan Leiding geven door te weten wat er echt speelt en nodig is in de organisatie en wat dat vraagt van de betrokkenen.
  2. Integer Verbinding maken met jezelf en de ander vanuit verschillend zijn en gedeelde passie en ambitie.
  3. Positie bepalen en de hulpvraag durven inzetten als dat nodig is. Zo wordt gewerkt aan duurzame relaties die gebaseerd zijn op samenwerking, ondersteuning en aanvulling om te komen tot het best haalbare resultaat.
  4. Jezelf inspireren en coachen om ook met plezier zelfredzaam en effectief te zijn en daarbij een voorbeeld voor anderen.
  5. Open en geweldloze communicatie en waarde gedreven betekenisgeving om leiding te geven vanuit Gezag en niet uit Macht.
Na afloop van de training
  • Heeft u tools om uzelf en anderen makkelijker te sturen op gewenst resultaat;
  • Heeft u zicht op uw stijl van leiding geven en persoonlijke ontwikkelpunten; en
  • Ontdekt uw gave om plezier in uw positie om met uw team tot gewenste doelen te komen.
CONTACT OPNEMEN